به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ مهدی دانش پور گفت: در پی رصد کارشناسان پلیس فتا مشخص گردید شخصی با عضویت در کانال ها و گروه های پرمخاطب با قراردادن لینک جعلی اقدام به تبلیغ شارژارزان قیمت مینماید تا از این طریق به اطلاعات بانکی افراد دسترسی پیدا کند، لذا موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان کردستان قرار گرفت.
این مقام مسئول ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، فنی و تخصصی محل سکونت متهم شناسایی و پس از هماهنگی های به عمل آمده با مقام قضایی متهم در مخفیگاه خود دستگیرشد و تمامی تجهیزات الکترونیکی وی از قبیل تعدای لپ تاپ و گوشی موبایل و سیم کارت نیز جهت بررسی کارشناسی کشف وضبط گردید.
سرهنگ دانش پور افزود: در بررسی تجهیزات الکترونیکی متهم تعدادی درگاه فیشینک، اکانت اینستاگرامی فیک، تعدادی ایمیل ساخته شده جهت انجام فعالیت مجرمانه و تعدادی رباط تلگرامی مشاهده شد و در تحقیقات و بازجویی های به عمل آمده، متهم در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابی شده که پس از مواجه شدن با قرائن وشواهد و ادله های موجود در پرونده لب به اعتراف گشود.
رئیس پلیس فتا استان کردستان بیان داشت: متهم در اظهارات خود گفت با مراجعه به کانال ها و گروه های مخاطب لینک های جعلی را با عنوان خریدشارژ ارزان قیمت قرار می دادم و قربانیان خود را به سمت درگاه جعلی برده و با به دست آوردن اطلاعات حساب بانکی افراد و ترغیب آنها به نصب بدافزار نسبت به سرقت موجودی حساب قربانیان اقدام می نمودم و سیم کارت های خود را نیز جهت انجام فعالیت های مجرمانه دیگرشارژ می کردم.
این مقام سایبری افزود: هموطنان توجه داشته باشند شارژ های تلفن همراه مورد نیاز خود را فقط از سایت ها و اپلیکیشن های مالی معتبر تهیه نمایند و حتماً از هویت فروشگاه و گرداننده آن اطمینان حاصل کنند.
سرهنگ دانش پور اظهار داشت: شهروندان باید پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعات تراکنش خرید آنها می باشد را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین خریدهای آنلاین با قیمت های ارزان تر را نخورند و به منظور خرید اینترنتی موفق حتما از سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده کنند.
وی به عموم مردم توصیه کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir یا تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما درمیان بگذارند.
نظر شما